Follow us on Twitter
Find your adventure

Unique accommodations in Denmark

Velkommen til 'The Plugin Zone' - et unikt saunakoncept i København. Her deler jeg min personlige oplevelse fra saunagus hos Plugin. Fra åndedrætsøvelser til den euforiske følelse efterfølgende. Læs med og find ud af, hvorfor netop denne saunagus-oplevelse er helt speciel!

Ved ankomsten til 'The Plugin Zone', beliggende i et industriområde i Københavns Sydhavn, blev jeg mødt af et område som danner rammerne for ro, samhørighed og velvære. Facilitator Hjalte Wieth var allerede i fuld gang med at tænde op for saunaen og forberede dagens saunagus. Sammen med hans kone, Julie, og bedste ven, Loui, har han Plugin, hvor man kan 'plugge ind' og finde roen.

Saunagus hos Plugin

Saunagus oplevelsen hos Plugin

Plugin beskriver selv deres saunagus som en vej til indre ro og en udvidelse af mentale og fysiske grænser. Det blev i den grad bekræftet under mit besøg.

Hjalte guidede os igennem en 'Plugin Sauna'-session. Sammen med 11 andre deltagere oplevede jeg over 75 minutter, hvordan det føles at "plugge ind" ved hjælp af varme, tale, dufte, musik og kolde dyp. Det foregik over tre sessioner på ca. 10-15 minutter i saunaen med pauser på 5-10 minutter imellem. I den første pause tog vi alle en tur i koldtvandskarret, hvor vi praktiserede åndedrætsøvelser. Vi lavede tre sæt af 10 åndedrætsøvelser, hvor vi holdt en pause på toppen af det sidste åndedræt. Denne pause blev gjort for at få pulsen til at stige, som hjælper med at sprede varmen rundt i kroppen. Hjalte forklarede samtidig, hvordan og hvorfor kroppen reagerede, som den gjorde. Herefter fortsatte vi saunaugusen, hvor de næste to sessions både stod på stilhed, musik, råb og sang. I den næste pause var der fokus på ro, hvor man, udover at kunne få væske, kunne strække ud, lægge sig ned og nyde kulden eller hoppe i vandet igen.

Efter sauna-sessionen tankes der op på vand og der var adgang til elektrolytter og saltede peanuts. Det er tydeligt, at der er en stærk følelse af fællesskab hos Plugin. Alle var søde og imødekommende, og der er plads til 12 deltagere pr. saunagus-session. Selvom oplevelsen kun varede 75 minutter, føltes det som meget længere - sandsynligvis på grund af den kraftfulde kombination af sanseindtryk og musik. Især musikken hos Plugin synes jeg forstærkede intensiteten af hele oplevelsen

Faciliteter i The Plugin Zone

Når du er til saunagus hos Plugin finder du følgende faciliteter:

  • Sauna
  • Koldtvandsbassiner
  • Separate omklædningscontainere for mænd og kvinder
  • Fælles pallesofaområde til afslapning
  • Adgang til drikkevand
  • Adgang til toiletter

The Plugin Zone

Praktisk info

Husk at medbringe vandflaske, håndklæde, badetøj og varmt tøj til de køligere måneder. Udover saunagus tilbyder Plugin også åndedrætssessioner, som de kalder 'Plugin Breathwork'. Her guides du ind i en tilstand af selvtillid og klarhed. Sessionerne varer 90 minutter.

  • 🔗 Book Plugin Sauna
  • ℹ️ Pris: Engangs billet til 280kr eller medlemskab og klippekort.
  • 📍Vasbygade 10A, København 2450

Læs mere her, hvis du ønsker at blive klogere på saunagus eller udforske andre steder hvor du kan prøve Saunagus i København.

God gus!

Varme hilsner Magnus👋

The Plugin