Follow us on Twitter
Find your adventure
unik overnating i vinteren

10 unikke overnatninger i vinteren - oplev naturen på en anderledes måde | Owayy

Er du på udkig efter unikke overnatningsoplevelser som du kan besøge om vinteren? Så er du kommet til det rette sted! I dette blogindlæg har vi samlet 10 unikke overnatningsmuligheder, der giver dig unikke oplevelser og en uforglemmelig vinterferie. Fra glamping til at sove under stjernerne i en glashytte, så er der noget for enhver smag og interesse.

1. Glashytten er en unik overnatningsmulighed, hvor du kan sove under stjernerne året rundt. Glashytten er bygget glas, så du kan nyde den fantastiske udsigt, uanset vejret. Dette er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at komme tæt på naturen og opleve vinteren på en anderledes måde.

2. Jurt i Mols Bjerge er et autentisk ophold i en mongolsk jurt. Du kan opleve den unikke nomadekultur og nyde den fantastiske natur, som Mols Bjerge har at byde på. Dette er en unik mulighed for at opleve vinteren på en anderledes måde og samtidig lære mere om en fascinerende kultur.


3. Konglehytta ved Mjøsli Lodge er en hyggelig hytte, hvor du kan nyde den norske natur i stor komfort. Hytten er beliggende 30 minutter fra Oslo. Her kan du opleve vinteren på en anderledes måde, mens du nyder den fantastiske udsigt ud over fjorden.



4. Supermåne er en unik overnatningsmulighed, hvor du kan nyde komfort i naturen fra en højde på 3 meter. Supermåne er en kuppel, der er hængt op i træerne.

5. Følvika Eye er kuppel, der ligger i et smukt landskab med fred og ro. Kuppelen har en unik form og herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over landskabet.


6. The Treetop Island er en idyllisk trætophytte, der ligger på en sin egen lille ø i skoven. Hytten er bygget i træ og er omgivet af vand, så du kan nyde den rolige atmosfære og den fantastiske udsigt.

7. Speilet på Grautaneset er en romantisk naturopplevelse, hvor du kan nyde den fantastiske natur fra en spejlhytte. Hytten er bygget af spejle, så du kan nyde den fantastiske udsigt og føle dig tæt på naturen.

8. Ytterøy Forest Dome er en unik overnatningsmulighed, hvor du kan opleve naturen på tætteste hold. Hytten er en kuppelformet hytte.

9. Himmelhyttene - Ørnablikk er en tretopphytte med en flot udsigt over fjorden. Trætophytten er bygget i træ og er omgivet af den smukke norske naturen og, hvis man er heldig flyver ørnen tæt forbi, hvorfra navnet også stammer.

10. Salix at Trakt Forest Hotel er en unik mulighed for at opleve skoven på en anderledes måde. Hytten er en arkitekttegnet hytte, der ligger blandt træerne, så du kan nyde den fantastiske udsigt og føle dig tæt på naturen. Nyd en stille og rolig morgen og få morgenmaden leveret, som er inkluderet i opholdet.

Så hvis du søger en unik oplevelse, som tager dig tæt på naturen og giver dig mulighed for at nyde vinteren på en anderledes måde, så er de 10 overnatningsmuligheder et godt sted at starte. Lad dig inspirere og oplev på en ny måde til vinter! Det kunne være til en getaway med vildmarksbad, nytårsaften med en overnatning eller noget helt tredje.