Follow us on Twitter
Find your adventure

Unikke overnatninger i Danmark

Danmark er ikke et stort land målt på kvadratmeter, men på unikke oplevelser og overnatningsmuligheder, der har Danmark mere at byde på, end du måske går og tror.

5 unikke overnatninger i Danmark

Det var svært kun at vælge fem, men vi har her forsøgt at fremme fem af de mange unikke overnatningsmuligheder her i Danmark, som vi mener, du skal besøge på en af dine næste getaway. Skal din næste getaway være en kør selv ferie, kan du her finde inspiration.

Glashytten

I de lollanske alper finder du Glashytten, som er en unik overnatningsmulighed, hvor du kan sove under stjernerne hele året rundt. Glashytten er bygget glas, så du kan nyde den fantastiske udsigt, uanset vejret. Derudover er hytten også sin eneste af sin art i Danmark. Mere unik bliver det ikke!

Møllegårdens Trætophytter

På Vestsjællands gemmer sig disse helt nye trætophytter hos Møllegårdens Trætophytter. Højt hævet over jorden, på ca. 4 meter, får du fornemmelsen af at svæve mellem træerne i en af disse tre luksuriøse hytter: Turtelduen, Flagspætten og Natuglen. Med en 180 graders panoramaudsigt kan du nyde naturens skiftende landskab året rundt fra den rummelige terrasse. Indeni byder de 34 kvadratmeter på fantastiske faciliterer med et fuldt udstyret køkken, opredning til 4 personer og et dejligt badeværelse. Perfekt til dem, der ønsker en unik getaway uden at gå på kompromis med komfort.

Tiki Camp

Hos Tiki Camp finder du flere forskellige unikke overnatningsmuligheder. Herunder blandt andet den fantastiske Tiki Star Dome, og den unikke A‑frame, Tiki Cabin.

Tiki Cabin er en unik lille hytte med sin egen veranda og et stor vindue, der er muligt at folde ud. Tiki Star Dome er en geodome, der er bygget på en platform med egen privat terrasse og med et beskyttet udendørs køkken. Den unikke lokation har et indbygget panorama vindue, der giver en udsigt på 180 grader. 


Mongolsk jurt i Mols Bjerge

Et ophold i en autentisk jurt fra Mongoliet i Danmark - det lyder som en fantastisk oplevelse, og det er det også. Sådan en finder hos Bjørnen i Bjergene.

Den eventyrlige mongolske jurt med plads til 2-4 personer, har egen terrasse til at nyde solnedgangen på, hvis man er heldig med vejret. Der er også en bålplads, ligesom der er inde i jurten er en brændeovn til de kølige aftener.

Naturlig på Korsgaarden

At være Naturlig på Korsgaarden er noget, der bare skal opleves, og det ville være naturligt på når du skal have en unik overnatning i Danmark .

Det er både oplagt som en kærestetur eller som en lille familieferie. På Naturlig på Korsgaarden kan man sænke skuldrene og slappe helt af. Man kan dog også have en aktiv getaway, hvor man kan bade, fiske i den store sø, lave mad over bål og tage på vandreture.

Vi håber, du er blevet inspireret til at prøve en unik overnatning i Danmark, og du kan her udforske vores guide til getaways du skal prøve i Danmark. Disse overnatningssteder er også en oplagt som en eventyrlig bryllupsrejse destination.

Husk også at holde øje med vejrudsigten inden I drager afsted på eventyr.